От две години нито НАТО, нито ЕС са имали идея

...
От две години нито НАТО, нито ЕС са имали идея
Коментари Харесай

Полски генерал: От две години нито НАТО, нито ЕС са имали идея или стратегия за противодействие на руската хибридна война

" От две години нито НАТО, нито Европейски Съюз са имали концепция или тактика за противопоставяне на съветската хибридна война. Както можете да видите, това е задоволително за (Владимир) Путин, тъй като той е в хибридна атака. Той няма доста терзания, тъй като знае, че не можем да създадем нищо, което да навреди на Кремъл или най-малко да го уплаши, макар че Путин ни дава доста благоприятни условия за това. Убеден съм, че забелязвайки нашия закостенял темперамент, Москва ще разшири обсега на своите хибридни хрумвания, които ще ни изненадат “, написа военачалник Валдемар Скшипчак в последния разбор за wprost.pl, предава вестник Rzeczpospolita.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 12375
Според някогашния пълководец на Сухопътните войски " НАТО и Европейски Съюз би трябвало да преминат в нахлуване ". " На първо място, да се консолидират още веднъж към Украйна, като уверено се стигматизират отцепниците (Унгария и Словакия). Почти военно състояние е, а Брюксел по някаква причина толкоз търпеливо толерира колаборационистите “, споделя пенсионираният боен и отбелязва, че " може би е време за полска самодейност “.

Според Скшипчак " Путин вижда още нещо “. " Европейските армии на НАТО са в безпорядък и не са подготвени за борба, даже за отбрана на Балтийско море. Всички те са в развой на метаморфоза, реформиране, превъоръжаване, т.е. в развой на осъществяване на дълготрайни проекти за тяхното възобновяване “, показва той, като акцентира, че този развой ще отнеме още доста време.

" Президентът Володимир Зеленски самичък щурмува политическите подиуми на Европа и, за жалост, от това не произлиза съвсем нищо. Гласовете на поддръжка за Украйна избледняват, до момента в който съветската войска напредва на фронта. Това е най-лошият вероятен сюжет за воюващите ", отбелязва генералът. Според него " към момента не всичко е изгубено ", само че би трябвало заканите да се виждат овреме и да се реагира на тях. " Времевият прозорец за Европа постепенно се затваря заради неналичието на начинания. Това е неприятна прогноза за нас ", споделя военачалник Валдемар Скшипчак, представен от " Фокус ".

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР