От две години Наталия Кобилкина живее в Лондон, но често

...
От две години Наталия Кобилкина живее в Лондон, но често
Коментари Харесай

Кобилкина учи Капитонова как да си намери мъж

От две години Наталия Кобилкина живее в Лондон, само че постоянно се прибира до България, за която споделя, че усеща като втора татковина. И нито едно нейно идване не остава неусетно. Последния път даде изявление на Петя Дикова, в което разяснява огромния брой разводи и изрично съобщи, че с цел да не се стига до тях е доста значимо „ дамата да помни, че на първо място са били двойка с колегата си и йерархията би трябвало да се съблюдава - първо е мъжът, а след това са децата ”, с което провокира възторг от мнения – едни я подкрепяха, други остро подлагаха на критика.   

„ Свикнала съм на двуполюсните реакции и ги одобрявам за нещо обикновено, тъй като аз приказвам непосредствено за неща, които не знам за какво, само че тук никой не си разрешава да каже. И не става дума единствено за секс. Ето в този момент наример, на 3 декември ще върша семинар за триумфа. Има хора, които умеят да манифстират по рождение и ги назоваваме късметлии. Но при болшинството не се получава толкоз елементарно. Интересът към образованието е толкоз огромен, че разпродадохме билетите за 3 дни и помолих екипа ми да потърси по-голяма
Абитуриентски мъжки костюми
зала, където да поберем всички искащи. В последна сметка ще го наравим в Гранд хотел София и ще одобряваме хора до последния миг, тъй като не съм непрекъснато в София, с цел да повторя курса. Ще има и онлайн достъп “, разяснява Наталия рецензиите, само че и доверието, което си е спечелила през годините.

На семинара „ Манифестирай на 100% “ ще участват и редица известни дами. Сред тях са Мария Силвестър, победителката от „ Ергенът ” Виктория Капитонова и нейната подгласничка Дениз Хайрула, инфлуенсърката Антоанет Пепе, актрисата София Маринкова, писателката Красимира Цочева, певицата Миа-Михаела, която е щерка на Бони и др.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg