От двата стола, казват, се падало лесно на земята и

...
От двата стола, казват, се падало лесно на земята и
Коментари Харесай

Писна й: Ивелина Чоева вдигна ръце от инфантилния Мамин Сашко! (Кадиев с пръст в уста)

От двата стола, споделят, се падало елементарно на земята и това евентуално скоро ще изпита на личен тил Сашо Кадиев. Водещият на " Преди обед ", който безогледно заряза половинката си Таня Тончева, дарила го с единственото му досега дете, е напът самичък да бъде парясан.

Знаем, че той се влюби до лудост и постави рога с разклонения на Таня с младата моделка Ивелина Чоева. Двамата са дружно от няколко години и Сашко даже падна на колене по Коледа, с цел да й предложи годеж, само че след това по този начин нямаше продължение.

Чоева чакала женитба, чакала Сашо да се накани да повдигне тематиката, само че уви. И когато тя самата го направила, той почнал да се лигави и да я увещава да си живеят по този начин, както до момента, тъй като не харесвал концепцията за брачни окови...

Близки до Чоева разкриха, че неотдавна тя се е изнесла от жилището, в което живееха с Кадиев в столицата, когато не са в къщата на Катето Евро в Кокаляне. Ивелина била гневна освен поради излъганите й сватбени очаквания, само че и поради несериозността на Александър и безусловно детското му държание.

" Сашко се държи като момченце, а е към този момент мъж. Много по-голям е от Ивелина, само че все едно тя му е кака във връзката им. Дай му да се лигави, да играе на игричките си на компютъра, да се постанова за всичко.. Ами не може по този начин. Тя се измори и му го сподели. Заяви му, че не се ли промени и не види ли мъж до себе си, ще го зареже ", разкриха близки до Чоева. Но дали Сашко ще се трогне, това е различен въпрос.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР