От двамата от офиса за бързи кредити в Стара Загора,

...
От двамата от офиса за бързи кредити в Стара Загора,
Коментари Харесай

И стрелецът, и убитият в Стара Загора с разрешително за оръжие

От двамата от офиса за бързи заеми в Стара Загора, и убитият, и стрелецът са имали позволение за носене на огнестрелно оръжие .

в офиса от своя съучастник. На този стадий не е конкретизирано кой тъкмо е подал сигнала - стрелецът или третият човек, който се е намирал в офиса.

Тази заран на брифинг бяха дадени наличните все още детайлности по случая. Огледът на мястото на закононарушението продължи до късно през нощта.

На този стадий не може да се съобщи изрично претекстът за убийството, само че главната версия, по която работят проверяващите, е неразрешени финансови връзки . Убитият и стрелецът са имали взаимна активност от няколко години - главно бързи заеми, само че и строителство и поправки.

Още през вчерашния ден стана ясно, че убитият е престъпно проявен , а за районните публицисти е и прочут е като главния обвинен за организирането на гласоподаване в ромската махала " Лозенец " на последните избори. На брифинга обаче от полицията отхвърлиха версията това да има връзка със случая.

Впечатление прави, че и той има издадено позволение за носене на огнестрелно оръжие. При оглед на тялото му обаче е открит единствено нож.

При случая през вчерашния ден е създаден единствено един изстрел .

Стрелецът е арестуван за 24 часа по закона за Министерство на вътрешните работи, следва покачване на обвинявания и вероятно задържане за 72 часа. На този стадий арестуваният се възползва от правото си да не дава пояснения , само че той не е притеглен за обвинен, изясни окръжния прокурор Дичо Атанасов. Обвиненията се приготвят по член 115 от Наказателен кодекс, по който присъдата може да е от 10 до 20 години затвор.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР