От два дни слушам кой по кого е стрелял и

...
От два дни слушам кой по кого е стрелял и
Коментари Харесай

Радостин Василев: Разстрелват българския народ от 30 години

От два дни чувам кой по кого е стрелял и кой в действителност е прострелян. Мисля си, че до момента в който " стрелците " са заслепени от персонални дрязги, бива разстрелван българският народ. Вече тридесет години. Ежедневно, систематично и без засечка. И той не е разстрелван от стрелящите през последните 2 дни, а от мафията, която си има страна. Това написа в профила си във Фейсбук министърът на спорта в оставка Радостин Василев.

" Ако стрелящите още не са разбрали, аз им споделям, че те бяха, са и би трябвало да бъдат съдружници в идващата борба. Ако стрелящите още не са разбрали, аз им споделям, че на идващите избори няма да се води класическата партийна борба, а ще има война на цивилизационния избор ", посочи той.
" Мафията против държавността. Злото против положителното. Злобното, деспотичното и скритото против явното, демократичното и откритото. Ако няма обединяване, положителното ще загуби тази борба и това е безспорно..... На площада хората скандираха думата ЗАЕДНО. Тя е отговорът на ребуса в борбата против мафията ", означи Василев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР