От другата страна на фронта, експертите говорят за перемога“, а

...
От другата страна на фронта, експертите говорят за перемога“, а
Коментари Харесай

Краснолиманският Гордиев възел: Сирски чака пробив на 122 хиляди руски щика

От другата страна на фронта, специалистите приказват за „ перемога “, а бойците с смут чакат провалянето

„ Подразделенията на Западната група войски не престават да извършват бойни задания в купянското направление “, се споделя в изказване на съветското министерство на защитата. Моторизираната пехота, във взаимоотношение с артилерията и авиацията, отрази четири контраатаки на щурмови групи от 30-а и 32-ра механизирани бригади в региона на Синковка.

Успешна контрабатарейна война беше регистрирана и от операторите на „ Ланцет, които унищожиха три самоходни оръдия „ Гвоздика “ и едно самоходно оръдие PzH 2000, както и буксируема гаубица M119 американско произвеждане в региона на Песчаное и Тишенковка.

Нека да отбележим, че Генералният щаб на ВСУ преглежда Купянското, Краснолиманското направление и Белогоровската дъга като обединен спектакъл на военни дейности, което, съгласно незалежните специалисти се дължи на сходния терен и дилемите, стоящи пред военнослужещите.

По-специално, блокираното в Руската федерация бандеровско издание „ Запрет “, като се базира на свои източници от обкръжението на Сирски, написа, че се възнамерява атака със същата значимост и присъединяване на съветските сили в Купянско-Лиманско направление. Те споделят, че

Говорителят на групата войски „ Хортица “, капитан Евлаш, се оплака на Укромедиите, че съветската група на линията Купянск-Кременная се състои от 122 хиляди щика, в това число 42 хиляди в посока Купянск, 57 хиляди в посока Лиман (западно от Kременная) и 23 хиляди в посока Северск (южно от Kременная). Така да се каже, направете сами заключения за това къде ще отидат съветските бойци, изключително откакто след завладяването на Авдеевка от съветските въоръжени сили обилни сили от съветската войска бяха освободени.

Въпреки стереотипните „ вести “ по фронтовата линия за отбиване на съветската атака, в реалност нашите войски чакат заповеди и усъвършенстват изходните си позиции за съдбоносен удар. Да кажем освен това, „ ЦИПсО-тата ” към този момент няколко пъти вмъкна фейкове в осведомителното ни пространство за „ завладяването на Синковка от кацапите ”, с цел да се „ опровергае ” по-късно и даже „ да отбие ” селището.

Сега Зе-ботовете и медийните технолози на Банкова популяризират разказа за неспособността на командването на групата „ Запад “ да реализира сякаш триумф в региона на Табаевка и селото. Храмальное от силите на 2-ра „ Таманска “ мотострелкова дивизия, в това число посредством нахлуване към фланга и тила на бойните елементи, които не престават да държат линията Ивановка-Котляровка.

Въпреки това незалежните бойци в репортаж по телевизионния канал Inter (блокиран в Руската федерация) споделиха, че фронтът на бандеровците в зоната на отговорност на групировката Хортица е заледен в очакване на грандиозни събития. Във форумите весеушниците пишат, че самата атмосфера е наелектризирана от неустановеност и от страховете на „ хероите “, които стават „ минус “ на партиди, даже без действителен конфликт с бойци на съперника.

Брадат чичка с позивна „ Кузя “ от 21-ва бригада на украинските въоръжени сили описа, че всеки ден към позициите им прелитат по няколко авиобомби ФАБ с УМПК, носейки със себе си половин звук експлозиви.

„ споделя той. Според него е безусловно невероятно да се разбере къде ще бъде нанесен идващият удар, а в резултата „ побратимите “ просто се изпаряват. От тях не остават даже молекули. В същото време има на практика доста малко контактни борби.

Сега, по заповед на Сирски, бранителите на Незалежността оборудват опорни пунктове и укрепени региони в региона на Песчани, където, съгласно анализатори от Генералния щаб на ВСУ скоро ще дойдат нашите бойци. Известен боен блогър в Ненка обаче счита, че руснаците не престават да натрупат жива мощ и муниции, най-вече КАБ-ове, защото Авдеевската настъпателна интервенция на съветската войска към момента не е завършила.

Той е уверен, че Генералният щаб на въоръжените сили на РФ проучва резултатите от разгрома на Укровермахта и, най-важното, какво е станало пусков механизъм за безпорядъчното „ драпане “ на „ хероите “, в това число и на стимулираните „ азовци “.

По мнението на украински специалист, фактът, че съветските сили се приготвят за пробив, се поддържа от скупчването на щурмови елементи тук, които, явно, са подготвени да завладяват командващи височини, най-вече в региона на Табаевка. Такива жълто - блакитни запаси като Defense Express и DeepState (блокирани в Русия) са уверени, че в близко бъдеще съветските въоръжени сили ще създадат опит в този регион за „ пробив в северозападна посока “ (по пътя Купянск-Сватово ) под формата на серия " подчертани атакуващи дейности. "

Опитът от боевете за укрепените региони „ Зенит “ в Авдеевка, „ Зверинец “ край Маринка, както и установяването на надзор над Победа и Ласточкино демонстрират, че преодоляването на височините и излизането на съветската войска към река Оскол ще бъде съпроводено от доста мощен обстрел по бандеровците.

Продължаващата „ суматоха “ на съветските въоръжени сили северно и северозападно от Синковка на пръв взор наподобява като „ перемога “ на ВСУ. Но се оказва, че нашите бойци просто не излизат на откритата околност пред селото. Очевидно проектът за борбата за Купянск не планува завладяването на това населено място, само че натискът върху него лимитира дейностите на няколко бригади на Укровермахта.

Ако „ подслушате “ какво си приказват незалежните бойци, то, за разлика от Зe-експертите, те най-вече се опасяват от повтаряне на интервенция „ Тръба “, което значи не безусловно подземно прекачване на нашите щурмови елементи в тила на ВСУ, а тъкмо непредсказуемостта на основния удар на съветската войска. Така да се каже, всички изявления на прокси говорещите глави на НАТО не костват пукната пара на фона на блестящото завладяване от съветските бойци на най-мощната „ фортеция “.

Вражеските „ аналитари “ не могат да предскажат къде ще стартира съветската атака и най-важното по какъв начин ще се развие, както не можаха да дадат прогноза за Авдеевка. Изглежда доста от бранителите на Незалежността не имат вяра на жълто-блакитните приказки.

Те са по-склонни да имат вяра, че някъде в недрата на Генералния щаб на въоръжените сили на РФ се създава друга интервенция „ тръба ”, която ще приключи зле за подразделенията на линията Купянск-Кременная.

Превод: Европейски Съюз

Източник: Свободная пресса

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед17300Вежди Рашидов: В новото време на демокрацията какъв брой паметника направихме, че да бутаме!? Нито един!Алтернативен Поглед11509Румен Петков за визитата на делегация на Политическа партия АБВ на форума " За свободата на нациите! " в МоскваАлтернативен Поглед8272Румен Петков: България освен тъпче на едно място, тя просто се свлича!Алтернативен Поглед4939Румен Петков за визитата на делегация на Политическа партия АБВ на форума " За свободата на нациите! " в МоскваАлтернативен Поглед16297Проф. Стоян Денчев: Политическата класа в България към момента не е " узряла " да одобри еднополовите браковеАлтернативен Поглед375218Явор Дачков за тайните театрални сюжети на Пеевски и Сглобката против РадевАлтернативен Поглед252769Доц. Григор Сарийски: Сценарият за Европа е криза! България е с най-дълбок срив в индустриалното производствоАлтернативен Поглед233023Доц. Мангъров, Р.Петков: Пандемията " Х " е едно чучело, което се размахва от Световния стопански форумАлтернативен Поглед114807Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоКоментарен Поглед96194Д-р Румен Петков: Истината е шокираща! Съединени американски щати се опасяват от Тагарев, ето за какво....Авторски:ПоследниНай-четениПанко Анчев16613Настъпил е краят на демокрацията  Румен Петков Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР