От древни времена черните магьосници и вещици предизвикват силен страх

...
От древни времена черните магьосници и вещици предизвикват силен страх
Коментари Харесай

Тези знаци разкриват дали сте урочасани

От антични времена черните магьосници и вещици провокират мощен боязън у хората. Със силите си елементарно могат да ви урочасат и да ви нанесат вреди, които да се отразят на здравето ви и радикално да трансформират живота ви към по-лошо.

Използването на черна магия против съперник не губи своята известност и в днешно време, а завистта и непреглътнатите обиди способстват за това.

Има няколко признака, по които можете да разберете, че сте жертва на тъмните сили, които са ви урочасали.

Ако чувствате ненадейно утежняване на здравето, непрекъсната уязвимост и възходяща отмалялост, само че проучванията при лекаря демонстрират, че всичко ви е наред, нищо чудно някой да ви е урочасал. Има седем съществени признака, посредством които човек може да разбере дали не е жертва на тъмни сили:

Сънливост

Това е един от главните индикатори, че са ви урочасали. Иска ви се да спите непрекъснато, даже в случай че сте спали повече от 8 часа на ден. Това ви прави вял, а силата ви изчезва.

Хронична отмалялост

Тя е най-забележима, в случай че преди този момент постоянно сте били доста дейни и енергични. Това е доста обезпокоителен сигнал, който би трябвало да ви накара да се замислите дали измежду познатите ви няма човек, който не ви желае зло.

Загуба на интерес към живота

Изведнъж преставате да се радвате на обичаните си движимости. Започвате да мислите, че животът ви няма смисъл и не виждате никакви вероятности. Всичко това се дължи на магията, тъй като тя краде всичките ви усеща и страсти.

Раздразнение

Изпитвате неочаквани прояви на гняв, безпричинна завист и експанзия? Това е още един знак, че са ви урочасали, изключително в случай че по темперамент сте доста спокоен и въздържан човек.

Непрекъснато боледувате

По принцип боледувате веднъж-два пъти в годината, неразположението ви не трае дълго и не изисква съществено лекуване. Ако обаче забелязвате, че всеки месец ви има нещо и заболяването не си отива повече от седмица, това е сигнал, че сте жертва на тъмни сили.

Задъхвате се

Дъхът ви внезапно секва и не ви доближава въздух. Подобно нещо се случва при хора, жертва на уроки, въпреки и рядко.

В жилището ви са се появили мишки, хлебарки и дървеници

Къща, над която тегнат зли сили, притегля инсекти. Затова, в случай че сте забелязали неканени посетители, най-вероятно са ви урочасали.

Признаците се появяват последователно и с времето стартират да се ускоряват. На втория ден след тъмния обред жертвата става сънлива и изпитва хронична отмалялост. Първоначално организмът се съпротивлява, само че с времето защитните механизми отслабват, а въздействието на черната магия се усилва.

За да се избавите от магията, която са ви създали, би трябвало деликатно да огледате дома и облеклата си. Ако намерите безвредни игли, коса или пръст, неотложно ги изгорете. Това е източникът, през който злото прониква в дома ви. Колкото по-рано откриете признаците, толкоз по-вероятно е да съумеете да избегнете проблемите в работата, в персоналния си живот и със здравето.

Съществуват няколко метода, с които да развалите магията. Един от най-популярните е да потърсите помощ от гадателка, която против съответната сума ще ви избави от злото проклинание. Ако не ви се дават доста пари, можете да го извършите и сами.

Отидете до най-близката черква и си купете свещи. Когато се приберете, прекарайте седем пъти към тялото си запалената свещ, четейки молитвата „ Отче наш ”. Вярата в Бога е способна да ви избави от магията. Солта е едно от най-хубавите средства за противопоставяне на черната магия. За по-добър резултат може да я разтворите в жива вода. Сложете сол в тенджера, затоплете я малко и поръсете с нея прага на жилището си.

Можете да си поръчате и църковен молебен за здраве. Той ще се чете в продължение на 40 дни и е един от най-хубавите способи да се избавите от урочасването.

Друг метод, с който да се спасите, е като си извършите талисман. Той изисква доста по-малко финансови вложения, в сравнение с помощта от гадателка. Ефектът обаче е същият. Отидете в таен магазин и си купете талисман, който ви харесва. Ако не са ви урочасали доста мощно (забелязали сте единствено един или два признака), си купете амулет против елементарни уроки. Ако над вас тегне съществено проклинание, тогава си вземете от най-мощните.

Уроките могат да бъдат развалени и благодарение на специфични думи, които би трябвало да бъдат изречени при спазването на избран обред. Вземете една запалена свещ. Изключете светлината, дръжте свещта в ръката си, седнете на стол и затворете очи. Настройте се да произнесете заклинанието: " Магьоснико, няма да те пусна! Няма да влезеш в живота ми. Аз ще защитя душата си. Магийо, изчезвай! ”. Думите би трябвало да се повторят три пъти, след което би трябвало да останете на мрачно още 20 минути.

Източник: jenata.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР