От ДПС стоите близо до вашите избиратели и знаете техните

...
От ДПС стоите близо до вашите избиратели и знаете техните
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Радев апелира към ДПС: Външната политика трябва да бъде по-амбициозна

От Движение за права и свободи стоите покрай вашите гласоподаватели и знаете техните паники. Заради това, че всички тези рецесии не могат да бъдат решени поотделно и от обособените партии. България е член на значими съюзи. Очаква още по-голяма поддръжка в границите на тези съюзи. Това значи да имаме доста по-амбициозна и поредна външна политика.

" А и опитът, който натрупа в годините на прехода Движение за права и свободи значи и доста висока отговорност към гласоподавателите. Отговорното Ви отношение към етническия мир е реалност ", сподели Радев и добави, че се надява, че Движение за права и свободи осъзнава високия залог на това предизвикателство и упованията на всички гласоподаватели, които са кардинални ", сподели Радев.

" Настоящата коалиция от едната прекаленост до другата прекаленост не се основава на база полезности и политики, а се основа на база отрицания. Цялата им активност беше учредена на лъжата. От Народното събрание се опитвахме да изобличаваме лъжите, които се опитваха да ни внушават ", отговори ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ.

" В това Народно заседание мъчно може да се откри оня нужен разговор, който да създаде това нужно и хомогенно болшинство, с цел да има изрично евроатлантическо ръководство в България. Ние би трябвало да се обърнем към избиралите, които да натоварят с отговорност политическите партии, с цел да може да влезем в идващия парламент с нашите полезности и цели, с цел да образуваме изрично евроатлантическо ръководство ", сподели Карадайъ.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР