От ДПС се обявиха против влизането на държавата в сделката

...
От ДПС се обявиха против влизането на държавата в сделката
Коментари Харесай

ДПС против влизането на държавата в сделката с ЧЕЗ

От Движение за права и свободи се оповестиха срещу влизането на страната в договорката за ЧЕЗ и национализация както на това, по този начин и на другите електроразпределителни сдружения. Темата на семинара на Движение за права и свободи е отвореното ръководство и снаждането сред ръководството и правосъдната власт, съобщи Българска национална телевизия.

На семинара има доста лектори, само че несъмнено най-важна е настоящата тематика за договорката с ЧЕЗ. Рамадан Аталай, дълготраен народен представител от Движение за права и свободи и член на парламентарната комисия по енергетика показа, че страната по никакъв метод не трябва да влиза в договорката с ЧЕЗ и да не национализира нито едно ЕРП.

 Той показа част от информацията, изнесена по време на съвещанието на двете комисии предходната седмица, където беше изслушана и собственичката на „ Инерком “ Гинка Върбакова. Според Аталай тази компания няма нито финансов, нито какъвто и да е различен потенциал, с цел да ръководи ЧЕЗ.

 По главната тематика за отвореното ръководство ръководителят Мустафа Карадайъ разяснява, че има рецесия в демократичните демокрации и би трябвало демократичните партии да помислят по какъв начин да се излезе от от тази рецесия.

  “Свободните и дейни жители благодарение на ИКТ могат да се трансфорат в мощен катализатор на нужните обществени промени. Ако отвореното ръководство е моторът на новото време, то отворените данни са суровината за мотора, а новите технологии са автомагистралите на това ръководство ”, сподели Карадайъ.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР