От ДПС поздравиха служителите на МВР за днешния професионален празник

...
От ДПС поздравиха служителите на МВР за днешния професионален празник
Коментари Харесай

От ДПС поздравиха служителите на МВР

От Движение за права и свободи поздравиха чиновниците на Министерство на вътрешните работи за днешния професионален празник и приканиха политическото управление на Министерството да чуе настояванията им.
 
Хамид Хамид пожела благополучие, здраве и шанс на чиновниците на реда, както и професионални триумфи. " Нека този празник тази година, на който те не честват, а стачкуват, да е финален в този тип. Нека идната година празникът им да е същински, а не да стачкуват за по-високи приходи и за решение на проблемите в Министерство на вътрешните работи ", сподели той от парламентарната естрада.
 
Заплатите в Министерство на вътрешните работи би трябвало да се усилят, само че опциите са от следващата година

Хамид поздрави и министъра на вътрешните работи, и целия политически кабинет, само че насочи и зов към тях - да чуят какво желаят служителите на реда.
 
" Чуйте тези хора, те не стачкуват, тъй като не желаят да честват, те стачкуват, тъй като ножът е опрял до кокала ", разяснява той. Много години търпят, доста години обещаваме, означи Хамид.
 
Полицаите излизат на митинг точно на професионалния си празник

По думите му похвално е това, което ръководещите вършат в образованието и беше показано в декларация на ГЕРБ от парламентарната естрада, само че изиска сходен корав ангажимент от ГЕРБ и за решение на проблемите в Министерство на вътрешните работи. По тематиката Българска социалистическа партия изиска нов закон за Министерство на вътрешните работи Искането за увеличение на полицейски заплати е основателно, само че невъзможно
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР