От доста време в интернет пространството се говори за Birds

...
От доста време в интернет пространството се говори за Birds
Коментари Харесай

Birds of Prey ще бъде брутален

От много време в интернет пространството се приказва за Birds of Prey - филмът, който ще се концентрира върху героинята на Марго Роби от " Отряд самоубийци ", само че освен.

 Джеймс Гън ще напише сюжета за
Ново попълнение в " Самоубийствен отряд 2 "

Задава се нещо епично

Точно по този начин, става дума за щурата и опърничава Харли Куин , която на всичкото от горната страна е и фаворитка на Жокера. Очакваме много ексцентричен филм, а с помощта на режисьорката му разбираме и малко детайлности.

На специфична конференция Кати Йен удостоверява, че Birds of Prey ще бъде rated R , което значи, че ще има подиуми с принуждение и пиперлив език. Най-ясен образец за сходен вид филми са двата за Дедпул, които са в същата категория.

Както към този момент загатнахме, филмът няма да се концентрира единствено върху Харли Куин, а компания ще ѝ вършат и други комиксови героини, които изобщо не си поплюват. От Deadline Hollywood знаем, че в ролята на Huntress ще влезе Мери Елизабет Уинстед.

 Джаред Лето ще се завърне като Жокера
Джаред Лето ще се завърне като Жокера

Какво ни е подготвил този път

В тази на Черното канарче пък ще забележим Джърни Смолет-Бел. По непотвърдена информация Рене Монтоя ще бъде изиграна от Рози Перес. Оставаме в очакване на още детайлности, а в случай че всичко въври по проект, би трябвало да забележим Birds of Prey по кината през февруари 2020 година
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР