От доста време се носят слухове за напрежение в личния

...
От доста време се носят слухове за напрежение в личния
Коментари Харесай

Официално: Симона Загорова и Даниел са разделени, ето как ще се грижат за малката Галина

От много време се носят клюки за напрежение в персоналния живот на певицата Симона Загорова и нейната половинка Даниел, който е татко на щерка ѝ Галина. Красивата изпълнителка избягваше да разяснява тематиката непосредствено, а в Инстаграм се показваха от време на време техни общи фотоси, с което изглеждаше, че раздялата им е единствено плод на нечия богата фикция.

Е, слуховете обаче този път се оказаха истина, а това удостовери самата певица в свое телевизионно изявление, на което присъстваше и майка ѝ Глория.

Виж още: Семира след " Игри на волята ": За свадите с Паулина, странните срещи с почитатели и любимеца в шоуто 

" С Даниел приключихме нашите любовни връзки, само че въпреки всичко сме родители на Галина и това е най-важното в тази ситуация. Аз и моето семейство, както той и неговото семейство, ще участваме в развъждането на Галина, с цел да не е ощетена по някакъв метод. Това, което се е случило сред нас, няма никакво значение. Важното е всичко да бъде наред за нея ", съобщи певицата пред Петя Дикова.

Припомняме, че Симона и Даниел са разбрали, че ще стават родители едвам месец, откакто били дружно. В изявлението Глория показа, че няма нищо срещу дребната да я назовава " баба ", тъй като тя е точно такава и не се тормози въобще от думата, а и не би трябвало.

Виж още: Красивата Анита на Рачков сподели секси тяло в първокласна кола  

Родните таблоиди другояче твърдяха, че Глория била срещу връзката на щерка си с неосъществения юноша. Наследницата ѝ обаче се противопоставила и траяла да се среща с него, а не след дълго и забременяла. Тези месеци се оказали извънредно сложни за Глория, защото Симона вършела нелепост след нелепост.

Наскоро звездата навърши 25 години и показа, че се усеща щастлива и пълноценна.

Изображение: https://www.instagram.com/simonazagorova21/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР