От доста време насам многодетната майка Ирина Тенчева се е

...
От доста време насам многодетната майка Ирина Тенчева се е
Коментари Харесай

Ирина Тенчева се зае с пречистването на тялото и душата си

От много време насам многодетната майка Ирина Тенчева се е заела с пречистването на тялото и душата си. Тя не счита за задоволително прекъсването на алкохола и съблюдава хранителен режим, само че не за събаряне на непотребните килограми или пък от суетност, а най-много за възстановяване на здравословното й положение.

 

Поради тази причина тя възнамерява да направи леко разтоварване през идващите дни. През това време ще употребява сварено жито, ядки и плодове. Тя подсети и почитателите си за „ тази чудесна храна “, даваща потребни детайли, даже когато не се употребява по режима на Дънов. Тя употребява свареното житно, овкусено със сироп от фурми, канела, лимонова кора и 150 гл. микс от кашу, бадеми, лешници и стафиди.

 

Блондинката признава, че е боледувала неколкократно от Ковид-19, а последното й заразяване приключило с продължителни недоволства. Енергията й спаднала осезаемо, живеела в нещо като полусън, заспивала, където свари, доста забравяла, а и от време на време се появявали грипоподобни признаци, след което изчезвали, косата й падала… Все едно не била тя.

От резултатите от направените проучвания станало ясно, че хемоглобинът й е мощно занижен, както и че през тялото й е минал сразяващ коронавирус. На фона на останалите догатки, които имала обаче, тези резултати й се сторили супер вест. В главата й се въртели страшни диагнози, само че съумяла да закрепи ситуацията, без банкет на тежки лекарства – предходна на етерични масла и хранителни добавки, с помощта на които се закрепила. Опитала се да обърне повече време на фамилията си и да реализира вътрешен баланс, с цел да се излекува.

 

Към днешна дата Тенчева си разрешава едвам по няколко глътки алкохол, освен това единствено във връзка. Твърди, че бонусите от въздържанието са многочислени – доста се подобрили сънят и физическата й кондиция, чувствала се по-спокойна и уравновесена, свалила килограми, без диети и ограничавания. Вече твърди, че ежедневната консумация на алкохол, даже и в дребни количества, граничи с алкохолизъм.

 

От началото на връзката си Иван и Ирина постоянно са показали хормонични връзки. Той също спря пиенето под позитивното въздействие на Тенчева. Иван е споделял неведнъж, че по време на брака с първата си жена Вихра Петрова, бил завързан към чашката, защото не се чувствал задоволен от персоналния си живот. Многократно е признавал, че даже бил на косъм да се трансформира в алкохоли и да свърши зле, само че Тенчева го трансформирала към положително.

 

Днес и той живее и се храни здравословно, и даже се пробва да спортува. Ирина го подтикнала да мине на житен режим и двамата ще споделят постигнатите резултати след седмица.

Автор: Уикенд


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР