От доста време на ъгъла на улиците Македония“ и Порф.

...
От доста време на ъгъла на улиците Македония“ и Порф.
Коментари Харесай

На стотина метра от община Варна, но никой не иска да види: Падна оградата на опасни руини

От много време на ъгъла на улиците „ Македония “ и „ Порф. Марин Дринов “ във Варна има рушаща се изоставена къща. Опасните остатъци до неотдавна бяха оградени с железна ограда. В момента обаче тя е паднала и явно нито има кой да я поправи, нито кой да глоби притежателите на парцела за това безобразно състояние.

Най-опасно е мястото да не притегли любопитни деца. Рушащите се остатъци на постройката могат да се срутят безусловно във всеки един миг. Руините очевидно към този момент са били навестяване от младежи, които са оставили своите „ тагове “ по едвам крепящите се стени.



Най-разочароващото е, че падналата ограда е по този начин от много време и очевидно на никой не му пука, че мястото е рисково, а и гледката е много грозна като за центъра на един туристически град.



А пък постройката на Община Варна се намира единствено на стотина метра. Явно обаче органите, отговорящи за контрола на строителството и на изаставените здания просто не минават през това кръстовище...



ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР