От доста години се говореше за филм за живота на

...
От доста години се говореше за филм за живота на
Коментари Харесай

Майк Тайсън срещу Hulu - рунд 2

От много години се говореше за филм за живота на Майк Тайсън , в който именитият боксьор да бъде изигран от Джейми Фокс. Но времето минаваше и нищо не се случваше.
 Майк Тайсън, Hulu биографичният сериал за боксьора и за какво атакува стрийминг платформата
Майк Тайсън подвигна мерника на Hulu

Сблъсък на ползи

В началото на предходната година обаче стана ясно, че Hulu са решили да създадат биографичен сериал за Тайсън. И то без неговото утвърждение и присъединяване по какъвто и да било метод. И няколко седмици по-късно разгласи, че въпросният филм за живота му с Джейми Фокс в основната роля ще го бъде, само че под формата на сериала.

Е, за цялото това време нищо към него не се е случило, до момента в който Mike, както е заглавието на сериала на Hulu, има филмов откъс и премиерна дата - 25 август. Да, след единствено няколко седмици. Това обаче не значи, че Майк Тайсън е дал прошка на стрийминг платформата и е заровил томахавката.

В профила си в Instagram Тайсън още веднъж атакува Hulu. И то на два пъти. В първия случай разгласява фотография, на която е с президента на UFC Дана Уайт. От написаното към поста разбираме, че съгласно боксьора стрийминг платформата се е пробвала да заплати милиони на Уайт, с цел да промотира идния сериал.

Той обаче е отказал, тъй като цени другарството си с него доста повече. " Никога няма да не помни какво направи той за мен. Както в никакъв случай няма да не помни какво откраднаха Hulu от мен. " И това не бе всичко, несъмнено.

В различен пост Майк Тайсън още веднъж атакува притежаваната от Disney стрийминг платформа. Боксьорът написа, че не трябва хората да се оставят да бъдат заблудени от Hulu - той не поддържа сериала им. " Не сме 1822 година, а 2022 година Те откраднаха историята за живота ми и не ми заплатиха. "
 Mike, Hulu, Треванте Роудс и цялостен филмов откъс на биографичния сериал за Майк Тайсън
Върховете и спадовете на Майк Тайсън

" Ще те обичат тъкмо толкоз, колкото се боят от теб "

Тайсън даже отива по-далеч, потвърждавайки, че за шефовете на стрийминг платформата, той е просто негър, който могат да продадат на пазара. " Hulu са стрийминг версията на робовладелец ", приключва нападките си Майк Тайсън.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР