От доста години насам Холивуд е особено чувствителен на тема

...
От доста години насам Холивуд е особено чувствителен на тема
Коментари Харесай

Голямата победа на Кевин Спейси

От много години насам Холивуд е изключително сензитивен на тематика полово принуждение. И това нямаше да е по този начин, в случай че обвиняванията в полов тормоз не ставаха от ден на ден и повече. А измежду упрекнатите попадат едни от най-известните артисти.
 Кевин Спейси и новите обвинявания за полово принуждение
Нови обвинявания против Кевин Спейси

Проблемите за артиста не престават да се натрупат

Кевин Спейси също е измежду тях. Скандалното му държание даже му коства работата в сериала на Netflix -. Заради обвинявания в неприятно държание на и отвън снимачната площадка той е уволнен още през 2017 година И въпреки че от този момент се пробва да се завърне в Холивуд, не му е елементарно, поради че над него до през вчерашния ден висяха цели седем обвинявания в полово посягане и две в други съществени полови закононарушения.

След четириседмичен развой в Лондон обаче съдът към този момент има решение по случая на Кевин Спейси. И то гласи, че артистът е освободен от всички девет обвинявания, обхващащи интервала от 2004 до 2013 година, когато той е бил артистичен шеф на спектакъл Old Vic в английската столица. Въпреки че до последно Спейси е отричал да се признае за отговорен, е приел произнасянето на решението със сълзи на очи и е благодарил на журито.

Вчера, 26 юли, артистът е навършил 64 години. Предвид и успеха му в съда, на вчерашния ден е имал двоен мотив за празник. В малко изказване пред кореспонденти малко след присъдата, Кевин Спейси обаче декларира, че се усеща " преклонен " и изяснява, че има много неща, които да осмисли след процеса.
 Снимка 627721

" Но бих желал да кажа, че съм извънредно признателен на правосъдните заседатели, че отделиха време да прегледат деликатно всички доказателства и всички обстоятелства, преди да стигнат до своето решение ", споделя още артистът. И към благодарностите прибавя и чиновниците на съда и адвокатския си екип.

Най-сериозното обвиняване, отправено от един от жалбоподателите - също артист, гласи, че се е свързал с, откакто са работили дружно по театрална режисура, с цел да го помоли за професионален съвет. Две седмици по-късно Спейси поканил сътрудника си в жилището си в Лондон и го нападнал полово. Жалбоподателят твърди още, че е бил дрогиран и се е събудил в миг, в който Спейси е правил полов акт с него.
 Кевин Спейси е убеден, че ще възвърне кариерата си - макар следващото ново дело
Кевин Спейси е убеден, че ще възвърне кариерата си - макар следващото ново дело

Актьорът още веднъж се изправя пред съда

През съда обаче Спейси споделя, че двамата са прекарали една " доста приятна и прелестна вечер " по взаимно единодушие, написа CNN.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР