От дни се говори, че краят на брака на Мария

...
От дни се говори, че краят на брака на Мария
Коментари Харесай

ПОТВЪРДИ: Мария Игнатова доказа, че вече не е с Нойзи!

От дни се приказва, че краят на брака на Мария Игнатова и Ивайло Цветков - Нойзи е настъпил. Да, публична молба за анулиране на брака им още не е4 подадена, само че най-важното - решението, е взето. Познайте от кого - не е комплицирано - от Мария, несъмнено.

На всяка жена ще й пристигна до гуша в случай че до себе си има мъж, който се води хипер интелигентен, води се мега интелектуалец и висш ерудит, само че... се води. А стане ли дума теорията да мине на процедура, издиша отвред.

Не е нужно да подсещаме, че от самото начало Мария беше мъжът в фамилията им - тя настани Нойзи в своята къща, тя печелеше повече пари, тя домакинстваше и му слугуваше, тя... за всичко тя. Е, очевидно й омръзна, еле пък след капака на всичко - мъжлето й хванато кьоркютук пияно и отведено в ареста.

Самата Мария сподели, че връзките й с Нойзи са дотук през вчерашния ден, когато по време на премиите " Златна игла " се появи напълно сама. Тя в никакъв случай, безусловно в никакъв случай не е била на събитие без мъжа, който обожаваше, а нощес даже дефилира като манекен на подиума, до момента в който Нойзито липсваше.

" Крайно време беше, само че по-добре късно, в сравнение с в никакъв случай. Какво го беше помъкнала тоя търтей на гърба си ", разясняват консуматори в нета.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Нойзи Мария Игнатова Ивайло Цветков Нойзи Мария Игнатова и Нойзи Златна игла къща
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР