От дни двамата са официално разведени и всеки продължава по

...
От дни двамата са официално разведени и всеки продължава по
Коментари Харесай

ЕКСПЛОЗИЯ! Бившата на Джизъса: Знаете ли защо постоянно сменя жените? Защото не го бива в с@кса!

От дни двамата са публично разведени и всеки продължава по пътя си. Те не желаят да имат нищо общо един с различен, камо ли да остават в другарски връзки. Това се отнася изключително за Полина Спасова, която взе решението да се разведе с Благой Георгиев и не стопира да повтаря, че е извънредно разочарована от него.

Доскоро бяхме наясно с това, че Джизъса е мъчен темперамент и щом един път разбере, че дамата е негова и му е в забрадка вързана, престава да се старае и да я глези. За романтика и дума не можело да става, както разказваше Поли - той даже рождения ден и 8 март не й честитил.

Това, което мнозина не подозираха обаче и което изригна като детонация в този момент, е фактът, че футболистът бил гола вода в леглото. И това била една от аргументите да сменя дамите си като носните си кърпи.

Самата велинградчанка признава това пред свои приятели и всички се смели заедно на Благой с часове, разкриват участвали на сеира. Бившата му в детайли обяснила по какъв начин Благо бил по този начин запленен от чара си и увереността, че е магнит за всяка жена, че въобще не се стараел под чаршафите.

" Та той не знае по какъв начин да те предразположи, не може да ти достави приятност като на жена, а единствено гледа да те " мине " по бързата процедура и да свърши той. Да не приказваме за френска - въобще не го бива в това ", пет пари не давала Полина, че срутва имиджа на женкаря.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР