От днес започват дейностите по преасфалтиране на пътното платно на

...
От днес започват дейностите по преасфалтиране на пътното платно на
Коментари Харесай

Преасфалтират улица Промишлена в Стара Загора

От през днешния ден стартират дейностите по преасфалтиране на пътното платно на ул. „ Промишлена “ в Стара Загора. Това оповестяват на формалния уебсайт на локалната администрация.

Полагането на нов асфалтов слой ще бъде за сметка на фирмата-изпълнител на дейностите по плана за реорганизация на улицата от бул. „ Св. Патриарх Евтимий “ до ул. „ Войвода Стойчо Черногорски “, показват от Общината. Заради ремонта се вкарва краткотрайна организация на придвижването, като прекосяването на моторни транспортни средства ще се прави в двете посоки в една от лентите.

Ремонт на пътния сектор беше осъществен при започване на предходната година, само че малко по-късно образуваха неравности по платното за придвижване.

С цел обезпечаване на безвредното образуване и осъществяване на ремонтните действия по ул. „ Промишлена “ през днешния ден и на следващия ден придвижването на обществния превоз в посока изток – запад ще бъде реализирано по обходен маршрут от кръстовището с бул. „ Св. Патриарх Евтимий ". Отворена за придвижване по ул. „ Промишлена " остава лентата в посока запад - изток от ул. „ Войвода Стойчо Черногорски " към бул. „ Св. Патриарх Евтимий ".

Движението на рейсовете на публичния превоз ще реализира по одобрения маршрут.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР