От днес започва ремонта на третия участък от бул.“България“ от

...
От днес започва ремонта на третия участък от бул.“България“ от
Коментари Харесай

Започва третият етап от рехабилитацията на бул. България

От през днешния ден стартира ремонта на третия сектор от бул. “България “ от бул. “Гоце Делчев “ до бул. “Тодор Каблешков “ с дължина към 1 км. С цел осъществяване на строително-ремонтните работи ще бъде затворено пътното платно на бул. “България “ в посока Бояна до 14 май 2020г. Движението ще се прави в двете посоки в другото пътно платно, оповестява БГНЕС.
След това следва да се затворят и изходите към бул. “България “ от дребните улички, което ще бъде указано с нужните пътни знаци и сигнализация.
Автобусната спирка краткотрайно ще бъде преместена преди кръстовището на бул. „ България “ и бул. “Гоце Делчев “. Това е третият стадий от рехабилитацията на бул. “България “, при който ще бъдат осъществени пътни работи като: фрезоване, слагане на железна мрежа за издръжливост на пътното платно. Рехабилитацията включва и полагане на хидроизолация на подлезите, както и отделяне на велоалея, оповестиха от Столична община.
През последните години бе осъществена поетапно цялостна рехабилитация на сектора от бул. “България “ от НДК до бул. “Гоце Делчев “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР