От днес започва обследването на загуби по мрежата по Клон

...
От днес започва обследването на загуби по мрежата по Клон
Коментари Харесай

Започва обследване на загубите на вода в Перник


От през днешния ден стартира обследването на загуби по мрежата по Клон 2, където по моментни проучвания се губят по към 90 l/s. За задачата ще се създадат ровове през към 150-200 м. в сектора, с цел да се разбере дали става въпрос за повреда или за нерегламентирано отклоняване.

Това стана ясно след среща в Министерски съвет на министър-председателя Бойко Борисов с представители на спешния щаб на Перник, образуван по отношение на бедственото състояние в общината.

На срещата участваха вицепремиерът Томислав Дончев, министърът на стопанската система Емил Караниколов, кметът на града Станислав Владимиров и регионалният шеф Емил Костадинов.

В хода на диалога министър председателят Борисов беше осведомен за подхванатите ограничения по отношение на водната рецесия в региона.

На 27 декември на р. Владая ще се сложи табела, че построеното оборудване за отклонение на водата към бент. „ Студена “ е краткотрайно, до прекосяване на бедствието.

Премиерът Борисов беше осведомен и за идния монтаж на разходомери на събирателна тръба след „ Врелото “, на р. Кладница, на р. Матица, в сектора сред Чуйпетлово и Боснек, на шахтата след Водноелектрическа централа.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР