От днес започва на потребителите и персонала на в София.

...
От днес започва на потребителите и персонала на в София.
Коментари Харесай

Започва ваксинация в домове за възрастни хора в София

От през днешния ден стартира на потребителите и личния състав на в София. Имунизациите ще се правят от мобилен екип на Столичната районна здравна ревизия на място в обществените домове.
Първите имунизирани в столицата ще са от Дом за остарели хора „ Надежда “. Около 30-40 души от вкъщи са декларирали предпочитание да бъдат ваксинирани, оповестиха за БНР от Министерството на здравеопазването.
 Ген. Мутафчийски: Налучкахме точните ограничения, отварянето на фитнесите е рисково Ген. Мутафчийски: Налучкахме точните ограничения, отварянето на фитнесите е рисково
" Дори несмъртоносни болести, когато доведат до преизтощаване на здравната система стават евентуално смъртоносни, защото има о...
Те ще получат първата доза от в наличието на кмета Йорданка Фандъкова. Имунизациите ще се правят на място в дома от медицински екип.
„ Общо към 30% от домуващите в общинските домове са поискали (ваксинация – б.р.). Столичната община сега се грижи за 8 домове за възрастни хора. Разбира се, ние сме поканили и частни домове, в случай че имат предпочитание да се включат в тази организация. Към този миг нямаме поръчки от тях, само че предстоят “, сподели.
По думите ѝ има подготвеност от идната седмица да бъдат имунизирани и учителите в София.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР