От днес започва кандидатстването за стажантската програма на Lidl за

...
От днес започва кандидатстването за стажантската програма на Lidl за
Коментари Харесай

Студентите вече могат да кандидатстват за стажантската програма на LIDL

От през днешния ден стартира кандидатстването за стажантската стратегия на Lidl за 2023 година. На всички студенти от страната и чужбина към този момент могат да подадат своите документи за нейното четвърто издание, което ще се организира от 1 юли до 31 август следващата година.

За първи път претендентите могат да избират сред 12 бизнес плана в разнообразни области: агресия и строителство, стоково доставяне, складова логистика, продажби, HR и право. Още при кандидатстването си те показват плана, който им е най-интересен и по който желаят да работят.

„ Тази година мотото на стажантската ни стратегия е „ Виждаме триумфа в теб “. Винаги сме вярвали в големия капацитет на младежите, които носят новите хрумвания и присъщите за тях юношески възторг и сила. Ние пък ще се радваме още веднъж да ги посрещнем и да споделим с тях опита и професионализма на водещата ритейл верига в Европа “, разяснява Катерина Шопова, HR шеф в Лидл България.

Четвъртото издание на програмата ще предложи и по-високо заплащане. Всеки месец в интервала на стажа участниците ще получават 1000 лева бруто, както и 200 лева ваучери за храна. За да имат време и за отмора, те ще получат пет дни неплатен отпуск и един спомагателен ден отпуск за рожден ден, в случай че е в границите на програмата.

Сред преимуществата на стажа в Lidl са и другите типове образования, които приготвят участниците за идните им задания и са добра основа за бъдещото им професионално развиване. Планирани са образования по ръководство на планове, презентационни умения и възвращаемост на вложенията, или така наречен ROI (return on investment). В допълнение всеки стажант ще има и въвеждащо образование, съобразено с плана, по който ще работи.

През цялото време младежите ще могат да разчитат на наставник, който ги направлява и им оказва помощ. На финала на програмата всеки стажант ще показа своя план пред мениджмънта на компанията. Така те освен ще видят крайния резултат от своята работа, само че ще го показват и на най-високо равнище.

А сполучливо представилите се имат действителния късмет да продължат развиването си в компанията и по-късно. Какъвто е образецът на четирима стажанти от предходните издания, които към този момент са част от екипа на Лидл България.

Повече за стажантската стратегия на Lidl можеш да научиш
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР