От днес започва да тече последният срок, в който България

...
От днес започва да тече последният срок, в който България
Коментари Харесай

Костадинов пред НС: Ние, възрожденците, сме тук, за да се опълчим

От през днешния ден стартира да тече последният период, в който България може да се оттласне от дъното и сме длъжни да надигнем на крайници своята татковина, стартира речта си пред 47-ото Народно събрание водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов.

" Народът ни заслужава нови, решителни и откровени водачи и е извънредно време българската политика да бъде ръководена от почтени мъже. България няма потребност от страхливи продажници, а от хора, които пазят националните ползи ", съобщи той.

" Много от вас, които стоят в тази зала дължат столовете си на боязън, който споделя не желая да изгубя поминъка и бизнеса си. Голяма част са изцяло лишени от позор и съвест, само че не може постоянно да се краде и лъже и да се минава сред капките на историята. Приситнатият до стената има два избора - или да се помири, или да се опълчи - ние, възрожденците, сме тук, с цел да се опълчим " сподели той.

Костадинов съобщи, че ще се опълчат против насилствените маски и имунизация, против зелената договорка, няма да позволен Истанбулската спогодба, ще работят за националния интерес в връзките със Северна Македония, също за довършването на АЕЦ " Белене ".

Костадинов сподели, че няма да отсъпи в борбата за националните ползи, тъй като желае децата и внуците му да се гордеят с него.

По думите му българите заслужават качествено обучение, опазване на здравето и качествени обществени политики, както и достайно възнаграждение.

" Време е България да стане отново свободна и самостоятелна страна и отново да стартираме да пишем историята си ", заключи водачът на " Възраждане ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР