От днес за първи път от близо три месеца се

...
От днес за първи път от близо три месеца се
Коментари Харесай

За първи път от три месеца позволяват свободно пътуване в Италия

От през днешния ден за първи път от близо три месеца се разрешава на италианците да пътуват до други райони на страната, което е част от програмата за гладко разхлабване на ограничаващите ограничения в битката с новия ковид, осведоми " Ройтерс ".

Италианци се възползваха от измененията и се качиха на влакове в Милано , столицата на Ломбардия в Северна Италия, с цел да посетят родственици и другари в страната.
 Италия разгласи 55 умряли от COVID-19
Италия разгласи 55 умряли от COVID-19

Скок при новозаразените до 318 души

" Аз работя тук в Милано и до момента не можех да се движа сред районите ", разяснява Ана Фалконе преди да се качи на трен за Калабрия, Югозападна Италия, с цел да види роднините си. Тя добави, че не е виждала родителите си три месеца и няма самообладание да ги прегърне.

Ломбардия е един от най-засегнатите райони от ковид в света . Около половината от всички повече от 33 500 умряли от ковид в Италия са в Ломбардия.

Задължителното носене на маски и групи от чиновници, които провървят температурата на пасажерите непрекъснато припомнят, че епидемията към момента не е изчезнала.
 Протести в Италия в деня на националния й празник
Протести в Италия в деня на националния й празник

Матео Салвини и останалите стачкуващи нарушиха разпоредбите за обществена отдалеченост

Мерките за обществена отдалеченост остават в действие и магазините пускат стеснен брой клиенти по едно и също време. Периодично има публично неодобрение поради събирането на групи от хора пред питейни заведения или в паркове.

Управителите на някои райони в Южна Италия, която е много по-малко наранена от епидемията, се тревожат, че разхлабването на рестриктивните мерки за пътешестване може да докара до разпространяване на вируса.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР