От днес всички жители на Австрия над 14 години трябва

...
От днес всички жители на Австрия над 14 години трябва
Коментари Харесай

От днес в Австрия са задължителни маските FFP2

От през днешния ден всички поданици на Австрия над 14 години би трябвало да носят наложително медицински маски FFP2 в публичния превоз. Тези маски се изискват и при визити в институции, магазини, предприятия, аптеки, в лечебни заведения или медицински институции.
По информация на вестник „ Стандарт “, тази заран виенчани са показали извънредно към новото условие и всички хора по спирките или в магазините в централната част на града са били с новите маски.
 Виена вписва имунизацията против COVID-19 в електронен здравен паспорт на жителите Виена вписва имунизацията против COVID-19 в електронен здравен паспорт на жителите
Ваксината против COVID-19 се вписва в електронен паспорт на жителите на Виена, заяви съветникът по въпросите на опазването на здравето на а...
Въпреки че преди няколко седмици медицинските маски FFP2, които блокират 94% от аерозолите, са продавани за повече от 5 евро, през днешния ден към този момент могат да се закупят на касата на всеки сепурмаркет против сумата от 59 цента.
Миналата седмица възрастни поданици и семейства с ниски приходи получиха
Бременните дами и хората с медицински проблеми, които затрудняват дишането, са освободени от задължението да носят такива маски.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР