От днес всеки любител на футбола и джагата може да

...
От днес всеки любител на футбола и джагата може да
Коментари Харесай

Започва записването за „Турнир по джага на Gong.bg”

От през днешния ден всеки фен на футбола и джагата може да се записва онлайн за присъединяване в първия „ Турнир по джага на ”, който ще се организира на 2 юни от 11:00 ч . до Лятна сцена в парк Борисова градина в София. Турнирът се провежда за всички футболни ентусиасти и е формалната подготовка за българските почитатели преди старта на Световното в Русия това лято.

Формата за записване

За присъединяване в шампионата се позволяват тимове от непрофесионални джага играчи, които са навършили пълноправие. Жребий от всички записали се от през днешния ден, 21 май до 29 май ще дефинира кои двойки тимове ще се борят за огромната премия в шампионата – пътешестване до Русия и посещаване на мач от програмата на Мондиала това лято. Имената на спечелилите ще бъдат оповестени на 30 май .

Водещ на „ Турнир по джага на ” ще бъде артистът и ефирен водещ Павел Владимиров, а през целия ден в джага зоната на специфични звездни посетители ще поддържат тимовете в оспорваната конкуренция.

Джага заниманието ще продължи и на 3 юни, когато спортната територия на в Борисовата градина, ще одобри всички, които желаят да играят или да се позабавляват с другари. Специални брандирани дарове ще зарадват посетителите на 2 и 3 юни по време на събитието, а за всички участниците в шампионата ще получат подарък - абонамент за платформата PLAY DIEMA XTRA.

Във връзка с идното Световно състезание по футбол, екипът на ще приготви специфична страница за своите консуматори с стратегия и резултати от мачовете, най-хубавата селекция от вести, любопитна информация, фотоси, видео и още други забавни материали, свързани с Мондиал 2018.-->

„ Турнир по джага на ” се организира в границите на годишната самодейност „ България спортува 2018 “, която подкрепяСпорт
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР