От днес влизат в сила новите цени за престой и

...
От днес влизат в сила новите цени за престой и
Коментари Харесай

От днес влизат в сила новите цени за паркиране Албена

От през днешния ден влизат в действие новите цени за престой и паркиране на коли в Албена, оповестяват от ваканционното населено място.

Лятната цена е в сила до края на септември и обгръща всички водачи на МПС, в това число на мотоциклети.

Ползващите „ Зелен “ паркинг заплащат по 20,00 лева, за „ Син “ паркинг таксата е 10,00 лева, а за паркинг „ Автогара “ – 5,00 лева

Сумата се начислява за всеки 24 часа престой от момента на първичното влизане в комплекса, като първите 30 минути са безвъзмездни.

Всички водачи са задължени да вземат билет от автомобилната преграда на контролно-пропускателния пункт на kompleksa.

На него са отпечатани точният час на влизане, както и самостоятелен QR код, който дава елементарен, бърз и благонадежден метод за безкасово възнаграждение на дължимата такса чрез сканирането му с мобилен телефон или друго смарт устройство.

Осигурена е опция за покриване на задължението и посредством ситуирани в комплекса профилирани автомати Pay Stations, които дават алтернатива за заплащане в брой и с банкова карта, издаващи фискален бон. Посетителите могат да платят таксата и на рецепциите на обособените хотели. За да се избегне образуването на опашки, управлението на комплекса поучава гостите да платят при започване на своя престой, а не директно преди овакантяване.

Tаксата е дължима преди напускането на съответната зона. Например, при престой по-дълъг от 30 минути в най-вътрешната „ Зелена “ зона, лидерът би трябвало да заплати начислената сума преди да я напусне през междинната преграда, преминавайки през „ Синя “ зона, а по-късно и през контролно-пропусквателен пункт.

Всички места за паркиране в Албена са обозначени с отвесна и хоризонтална маркировка. При нарушаване на разпоредбите за придвижване или паркиране, съответният лидер предстои на глоба. На територията на ваканционното населено място са обособени паркоместа за хора с увреждания. Цените за тяхното потребление са идентични с останалите.

Гостите могат да се възползват от електрически рейсове по две съществени линии, стигащи до разнообразни точки. На разположение са също практични колела, рикши и колички за голф, а плажът е обвързван с парковата зона чрез неповторим за страната открит ескалатор.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР