От днес веригата , специализирана в продажбата на кафе и

...
От днес веригата , специализирана в продажбата на кафе и
Коментари Харесай

Cafemag отвори нов магазин в ЦУМ

От през днешния ден веригата, профилирана в продажбата на кафе и кафемашини, може да се похвали с втори физически магазин в идеалния център на София.
Новата локация е в ЦУМ и е ситуирана на повърхност от близо 1 000 кв. метра. Тя е в колаборация със супермаркет Parkmart, магазин за здравословно хранене So Fresh и хлебарница Пармаксъзов.


Cafemag имат и онлайн магазин с богата палитра от кафе на зърна, капсули, дози, разтворими пакетчета, гурме и био кафе, както и разнообразни класове кафемашини. Предлагат и личен бранд кафе ALDA от защити сортове, импортирани от ферми в Коста Рика, Гватемала, Бразилия, Перу, Колумбия и Етиопия и изпечени в магазина, непосредствено пред погледите на посетителите. Историята на марката, вижте.
Първият си физически магазин Cafemag отваря през февруари 2019 година в Горна Баня, а през днешния ден на публично разкриване с освещаване, кетъринг и коктейл, беше показан и новият обект. Той е позициониран на вдясно от входа на супермаркет Parkmart – напълно българска верига, основана преди няколко години във Варна с физически магазини във Варна, Бургас и София.



„ е основан за клиенти, които знаят по какъв начин би трябвало да се хранят. Веригите ни оферират здравословни, био храни. Имаме най-големият фермерски щанд в супермаркет в България, включващ над 40-50 подбрани ферми. Имаме доста прекрасен рибен щанд с прясна риба, с ежедневни доставки от Гърция, имаме фамозните телешки Блек Ангъс меса (Black Angus) от Австралия, Нова Зеландия и Уругвай. Имаме и японското Wagyu Kobe beef, това е най-скъпото телешко месо в света, към 500 лв. е килограмът. Разполагаме и с голяма селекция от виновност – над 800, в това число и бутикови български виновност, споделя Христо Петров, който е управител на вериги Parkmart.
„ Краткосрочните ни цели са да пуснем онлайн магазина. Нашите клиенти са хора с благоприятни условия и избират храната да им се доставя у дома. Ние доста държим на екологията и доставяме поръчките с електрически коли, а пликовете ни са хартиени и биоразградими. Освен уеб страницата на Parkmart, имаме и апликация, от която могат да се вършат поръчки “, добавя той.


Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР