От днес вече съм Кирова. Официално! За да сложа край

...
От днес вече съм Кирова. Официално! За да сложа край
Коментари Харесай

Вижте какво взе от брака с Гущеров певицата Мария

„ От през днешния ден към този момент съм Кирова. Официално! За да сложа завършек на спекулациите, появили се през последните дни в разнообразни медии по тематиката с развода ми, ще уточня няколко неща. Първо, не съм си тръгнала - нито по–богата, нито по-бедна от брака ми с Гущеров. Второ, в никакъв случай не сме имали предбрачен контракт. И последно - не желая да си припомням за този брак и този човек ", описа пред Хот Арена самата Мария, която в никакъв случай до в този момент не бе разкривала детайлности за скандалния бракоразвод,с който се спекулираше месеци наред.

По този метод фолк певицата действително опроверга поредност от изявления, появили се през последните дни за нея. Една от тези неистини беше, че Мария имала искания за милиони от брачна половинка си и за това е бавила дълго време развода. За да го изнудва и напряко рекетира. Оказва се, в действителност, че този който е бавил писмено раздялата им, е бил Християн Гущеров.

Имаше и информация, че двамата са имали нечовечен предбрачен контракт, през който съдения за побой и полицейско непокорство Гущеров си е вързал гащите Мария да не го изцеди финансово. Както излиза наяве - подобен контракт няма.

Няма и какво да се изцежда, съгласно всемирски клюкари Не е вярна и информацията, че Мария си е платила за развода, като била принудена да поеме всички правосъдни разноски и такси. С отговора на Мария се поставя и завършек на спекулацията, че певицата е желала да се връща при мъжа си. Не единствено, че не е желала, а очевидно е доста щастлива от получения през днешния ден бракоразвод. /Марица.бг

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР