От днес във Враца започна работа автокомплекс „Дигси“, видя репортер

...
От днес във Враца започна работа автокомплекс „Дигси“, видя репортер
Коментари Харесай

Ново за шофьорите! Във Враца отвори врати автокомплекс „Дигси“ /снимки/

От през днешния ден във Враца стартира работа автокомплекс „ Дигси “, видя кореспондент на организация BulNews.
Модерната постройка е до бл.20 в ж.к. „ Дъбника “.
Новата облага за врачани беше тържествено открита с водосвет, осъществен от отец Коце от Своге, който пожела триумф на новото начинание. Собственикът на комплекс „ Дигси “ Димитър Коцилковски в наличието на свои близки и другари преряза лентата и обектът към този момент работи.
Върху над 200 кв. м. вложителят е построил обект, който е оборудван с най-новата техника в тази област. Създадени за нови 3 работни места, като се чака скоро техния брой да бъде повишен.
В автокомплекс „ Дигси “ се правят годишни механически прегледи на коли, мотоциклети, микробуси, товарни коли, ремаркета, платформи и каравани. В него има построена и съвременна автомивка на самообслужване, в която водачите ще употребяват олекотена вода и първокачествен препарат, който щади боята.
Пунктът за ГТП отворен всеки работен ден от 8.00 до 17.30 часа, а в събота от 8.00 до 14.00 часа, до момента в който автомивката работи 24/7.
Автокомплекс „ Дигси “ несъмнено е облага, която ще улесни хилядите водачи при обслужването на техните коли и мотоциклети. Новата облага има всички нужни качества да се трансформира в водач на този пазар във Враца.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР