От днес във Варна, Пазарджик и Перник учениците ще се

...
От днес във Варна, Пазарджик и Перник учениците ще се
Коментари Харесай

Учениците във Варна, Пазарджик и Перник минават на онлайн обучение

От през днешния ден във Варна, Пазарджик и Перник учениците ще се образоват онлайн. За Варна и Пазарджик образованието в онлайн среда ще бъде до 5 февруари, за Перник в период до 9 февруари, съобщи кореспондент на БГНЕС.


Мерките се постановиха след оповестяването на грипна зараза в областите. Първата област въвела прекратяване на образователния развой е Пловдив, където учениците не посещават учебно заведение от понеделник – 29 януари до 5 февруари в това число.

Бургас и София-област удължават периода на оповестените грипни епидемии, като вкарват в действие и прекратяване на присъствения образователен развой. Същата мярка се вкарва и в област Ямбол.

В Бургас епидемията бе оповестена на 25 януари със период до 31 януари. Заради продължаващата висока заболяемост в региона, въведените краткотрайни противоепидемични ограничения ще бъдат удължени до 6 февруари, като за интервала от 01.02.2024 до 06.02.2024 година, в това число се прекратява присъственото образование и провеждането на извънкласни занимания и действия с възпитаници

Останали области в зараза са Смолян, Габрово, Плевен, Велико Търново, Шумен, Хасково. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР