От днес в Yettel започват продажбите на един от най-новите

...
От днес в Yettel започват продажбите на един от най-новите
Коментари Харесай

Yettel започва официалните продажби на новия Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G

От през днешния ден в Yettel стартират продажбите на един от най-новите смарт телефони на Xiaomi – Redmi Note 11 Pro 5G 128GB. Като част от настоящата серия на компанията, апаратът дава мощни характерности към своята система от камери, скорост на зареждане, екран и чипсет, правейки продуктивността на смарт телефона с равнище флагман още по-достъпен от предходното потомство.

Redmi Note 11 Pro 5G 128GB се отличава със своя 108MP главен датчик с огромен размер от 1/1,52 ", допускащ правенето на фотоси с висока разграничителна дарба и реалистични елементи. Основната камера употребява технология за съчетание на 9 пиксела в 1, както и Dual native ISO за даване на невероятни изображения с по-висок динамичен обсег и цветова продуктивност с отлични резултати даже при слаба светлина. Освен това в комбинацията от камери апаратът предлага 8MP датчик със 118-градусов ъгъл на снимане, както и 2MP макро камера, която може да улавя фини елементи от близко. Селфи камерата на модела е 16MP и може да снима ясни и естествено изглеждащи фрагменти.

С висока периодичност на освежаване до 120Hz и периодичност на дискретизация до 360Hz Redmi Note 11 Pro 5G 128GB усъвършенства екранното преживяване с по-плавни анимации и преходи без закъснение, като в същото време записва по-прецизни докосвания с пръст. Дисплеят е 6,67-инча FHD+ AMOLED DotDisplay и обезпечава по-живи цветове и елементи, като в същото време доближава до 1200 нита, с цел да подсигурява яснотата на екрана даже при ярка дневна светлина.

Redmi Note 11 Pro 5G 128GB се задвижва от новия осемядрен процесор Snapdragon 695, който предлага 5G съгласуваност в мрежата на Yettel и превъзходна продуктивност, с помощта на 6nm технология на равнище флагман и тактова периодичност до 2,2 GHz, в композиция с графичен ускорител и до 6 GB RAM.

Смартфонът има батерия с огромен потенциал от 5000mAh и 67W турбо зареждане на флагманско равнище, с което единствено за 15 минути от цялостно безсилие се доближават 50% заряд. Сред преимуществата на модела е и съществуването на 3,5 жак за слушалки, както и на странично ситуиран датчик за пръстови отпечатъци.

Redmi Note 11 Pro 5G 128GB се предлага с абонаментните проекти на Yettel на цени от 18,99 лева месечно на лизинг и 359,99 лева в брой с Тотал Макс 39.99 и двугодишен контракт. Тотал Mакс обезпечават оптимално цифрово преживяване и достъп до първокласната мрежа на Yettel, сертифицирана с пет следващи оценки за качество Best in Test от самостоятелната организация umlaut. Те оферират безкрайно количество включени мегабайти, неограничени минути към всички национални мрежи и в роуминг в зона Европейски Съюз, както и достъп до голям брой спомагателни услуги.

Повече информация за всички налични устройства и настоящи предложения можете да откриете на

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР