От днес в Yettel стартират официалните продажби на най-новия смартфон

...
От днес в Yettel стартират официалните продажби на най-новия смартфон
Коментари Харесай

Yettel стартира продажбите на HUAWEI nova 9 SE |

От през днешния ден в Yettel започват формалните продажби на най-новия смарт телефон на Huawei и първия за марката уред със 108MP съществена камера - nova 9 SE. Всички, закупили устройството до 3 април, ще имат опцията да го получат в комплект с безжичните слушалки HUAWEI FreeBuds 4i. Смартфонът се предлага на цени от 15.99 лева на месец и 329.99 лева в брой с абонаментен проект Тотал Макс 59.99 и контракт за 24 месеца.

За потребителите на HUAWEI nova 9 SE в България компанията предлага още една екстра – 12-месечна застраховка на екрана. Тя важи за всички нови телефони от този модел, които са закупени в интервала от 23 март до 23 юни. Застраховката би трябвало да се задейства в приложението My Huawei, в границите на 30 дни след активиране на самия телефон. Повече информация за застраховката потребителите могат да открият на уеб страницата на компанията.

Външният тип на модела е подобен с този на неговия предходник - извънредно красивият nova 9, показан през предходната година. Смартфонът разполага с по-голям 6,78 “ LCD екран с освежаване от 90 Hz. Външният тип още веднъж приковава погледите със своята изящност и необикновено тънки рамки към екрана, чиято дебелина е единствено 1,05 мм.

Основните промени са в региона на камерата. HUAWEI nova 9 SE към този момент разполага със 108MP High-Res главен 1/1,52-инчов датчик на главната камера. Освен него потребителите получават 8МР широкоъгълна камера и два 2МР модула за макро фотоси и пресмятане на дълбочината за фрагменти с боке резултат. Същевременно селфи камерата на nova 9 SE е 16MP. Апаратът предлага редица режими и опция за изобретателно видео снимане, в това число и Dual-View, при който се снима по едно и също време с съществена и селфи камерата. Налична е и запазената марка на китайския производител - Super Night Shot за ненадминати фотоси при ниска осветеност.

nova 9 SE се задвижва от Snapdragon 680 чипсет, има батерия от 4000 mAh, с която се предлага впечатляващо бързо зареждане от 66W.

Освен атрактивни оферти за настоящи смарт телефони и устройства, към тях Yettel обезпечава и безвъзмездна доставка в границите на България на всички поръчки, направени през онлайн магазина.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР