От днес в три поредни коледни мастер-класа ще се опитам

...
От днес в три поредни коледни мастер-класа ще се опитам
Коментари Харесай

Прекрасни коледни украси, с които домът ви ще заблести ВИДЕО

От през днешния ден в три следващи коледни мастер-класа ще се опитам да ви заведа в един магически свят – а точно, светът на коледните и новогодишните празници. С тези думи Росица Кръстева, която неведнъж е споделяла с читателките на jenata.blitz.bg стартира новата серия от уроци, които ще видите на jenata.blitz.bg .

"За мен персонално това са най-хубавите празници в годината, тъй като на всички места към нас всичко свети, свети, на всички места има празнична декорация, която способства за едно необикновено въодушевление и преживяване ", споделя Роси.

И дано не забравяме, че по Коледа се случват чудеса. Е, аз поисквам на всеки да се случи по едно такова, въпреки и малко, знамение!

Ще стартираме с коледната декорация на дома, ще преминем през изработването на дарове със личните ни ръце и най-после ще ви покажа по какъв начин автентично да опаковате тези или други, закупени от вас, дарове.

И по този начин – караме подред. Започваме от вратата и коледния венец. После вършим всякакви украси за дома, а най-после подреждаме коледната софра.

Но повече за неповторимите коледни украси, които може сами да извършите, ще видите на jenata.blitz.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР