От днес в София започват безплатни профилактични прегледи в общинските

...
От днес в София започват безплатни профилактични прегледи в общинските
Коментари Харесай

Безплатни профилактични прегледи в общинските болници в София

От през днешния ден в София стартират безвъзмездни профилактични прегледи в общинските многопрофилни и АГ лечебни заведения. Първа, Втора, Четвърта и Пета градска болница започват прегледи по разнообразни специалности. Към самодейността се причисляват и двете общински АГ-лечебни заведения “Света София” и “Шейново”, заяви. Кампанията през предходната година продължи няколко месеца и от безплатните прегледи се възползваха хиляди столичани.

Сега също консултациите ще се вършат по график с предварителни записвания на съответната регистратура от 19 февруари. Всяка болница обезпечава разнообразни типове експерти съгласно опциите си. Графици и телефони за записване се афишират на уеб страниците на съответните лечебни заведения.

От през днешния ден Университетската многопрофилна болница за интензивно лекуване „ Св. Екатерина “ започва безвъзмезден скрининг (за откриване) на сърдечно-съдови болести. Процедурите ще се организират всеки ден от 16.30 до 18.30 часа. Необходимо е авансово записване на те 0700 12 131.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР