От днес в продажба са билетите за мача на Левски

...
От днес в продажба са билетите за мача на Левски
Коментари Харесай

Левски пусна в продажба билетите за мача с Хебър

От през днешния ден в продажба са билетите за мача на Левски от седмия кръг на efbet Лига против Хебър (Пазарджик). Двата тима ще се изправят един против различен на 20 август от 20:15 часа на стадион " Виваком Арена - Георги Аспарухов ".

Ето какво написаха в страницата на " сините " във Facebook:

" Левскари,

В събота обичаният тим играе и е време още веднъж да застанем един до друг в името на това, което обичаме. Онова, което ни сплотява и това, поради което си коства да преминем дружно през всяка компликация.

От през днешния ден в продажба са билетите за мача от 7-ия кръг на Първа лига против " Хебър " на 20 август от 20:15 часа на стадион " Виваком Арена - Георги Аспарухов "! Пропуските се продават до привършване на количествата в формалния магазин на " ПФК Левски " на стадион " Виваком Арена - Георги Аспарухов ", в мрежата на Eventim и онлайн ТУК: https://bit.ly/3QNws6r

В събота, 20 август билети ще се продават от 10:00 часа до края на първото полувреме на касите пред Сектор А и от 13:30 часа до края на първото полувреме на касите на улица " Тодорини кукли " и на арката пред Сектор " А ".

БЛАГОДАРИМ Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС)!

САМО " ЛЕВСКИ "!

#ЛевскиЕВечен #ВсичкиЗаедно ".
 Мъри води казахстанец в Левски?
Мъри води казахстанец в Левски?

Стоилов е работил с Бауржан Исламхан в селекцията на някогашната руска република
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР