От днес в магазините на VIVACOM в продажба са най-новите

...
От днес в магазините на VIVACOM в продажба са най-новите
Коментари Харесай

Новите смарт часовници Garmin Instinct Solar вече се предлагат във VIVACOM |

От през днешния ден в магазините на VIVACOM в продажба са най-новите смарт часовници Garmin Instinct Solar. Умните устройства имат извънреден дизайн и се оферират от телекома в цветовете наследник, червен, жълт и графитен на цена от 27,98 лева на месец с проект Smart L.

Най-голямото преимущество на Garmin Instinct Solar е неговата издръжлива батерия, която се зарежда и от слънцето, като по този метод обезпечава дълъг живот на батерията на всички, които обичат да прекарват повече време навън.

Смарт часовникът е екипиран и с тракер функционалности, посредством които следи изгорените калории и изминатото разстояние, прави целодневно следене на напрежението и мониторинг на качеството на съня и по този начин алармира потребителите за физическото им здраве и равнища на мира.

Garmin Instinct Solar има особено стабилно на надраскване Corning Gorilla стъкло и е основан съгласно американския боен стандарт 810 за термична, шокова и водна резистентност до 100 метра.

Часовникът разпознава разнообразни авансово заредени интензивности, измежду които сърфиране, плуване, тичане, колоездене, туризъм, гребане, каране на ски, сноуборд и други.

Освен интензивният метод на живот, Garmin Instinct Solar дава опция за приемане на имейли, известия и вести, непосредствено на екрана, както и за управление на музиката от обвързвания със смарт часовника телефон.

В онлайн магазина на VIVACOM са налични и часовниците Garmin Instinct Solar – SURF EDITION. Моделите имат вградена сърф интензивност, която записва броя на „ сърфираните “ талази, изминатото разстояние и оптималната достигната скорост.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР