От днес в 80 училища на Пловдивска област се възстановяват

...
От днес в 80 училища на Пловдивска област се възстановяват
Коментари Харесай

80 училища в Пловдивска област възстановяват занятията

От през днешния ден в 80 учебни заведения на Пловдивска област се възвръщат за всички възпитаници, предава БНР.
Връщането в клас става със заповед на здравния министър и се отнася за всички възпитаници от пети до дванадесети клас в паралелки, които са единствени в съответния клас на учебното заведение. В град това са учебните заведения " Димитър Матевски ", " Димитър Димов ", " Симон Боливар ", " Найден Геров ", " Братя Миладинови ", " Йордан Йовков " и " Захарий Стоянов ", както и Музикалното учебно заведение и Духовната семинария.
 Как стартира присъственото образование на децата от дребните учебни заведения? Как стартира присъственото образование на децата от дребните учебни заведения?
От през днешния ден се позволява провеждането на присъствени образователни занятия за всички възпитаници от 5. до 12. клас в паралелките, които са единствени...
В 31 учебни заведения присътвената форма ще се възтанови на следващия ден по искане на шефовете, с цел да имат опция да уведомят родителите и учениците и заради влошената зимна конюнктура, заяви шефът на Регионалното ръководство по образованието Иванка Киркова. Тя добави, че поради късия период за организация, рекомендацията на просветителното министерство е да не се пишат отсъствия на учениците, които възвръщат образователните занятия от през днешния ден.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР