От днес учениците от 5 до 12 клас в най-голямата

...
От днес учениците от 5 до 12 клас в най-голямата
Коментари Харесай

Повечето ученици в най-голямата гимназия в Търговище минават онлайн

От през днешния ден учениците от 5 до 12 клас в най-голямата гимназия в Търговище се образоват отдалечено, оповестява Българска национална телевизия.
Целта е да се ограничи разпространяването на, тъй като в образователното заведение има инфектирани и възпитаници, и преподаватели.
Учителите с позитивен тест са осем, трима от тях са настанени в болница. Пет паралелки са под карантина, поради заболели деца.
 Намалява ли сънят риска от заразяване с ковид? Намалява ли сънят риска от заразяване с ковид?
Емили Сон от „ Нешънъл Джиографик “ търси връзка сред съня и новия ковид. Аристотел в своята работа „ Сънят...
Много от родителите са декларирали предпочитание децата им да учат отдалечено. Онлайн образованието ще продължи до края на октомври.
Занятия в клас имат единствено децата от първи до четвърти клас.
Гимназията е една от най-големите в града. В нея се образоват близо 1200 деца. Вчера стана ясно, че учениците от 8г клас са на отдалечено образование, тъй като не желаят да заразяват учители с ковид. Децата се упрекват за гибелта на техния класен началник.

 Държавата призна: Системата не работи задоволително добре за по-сериозно болните от ковид Държавата призна: Системата не работи задоволително добре за по-сериозно болните от ковид
През последните седмици Министерството на здравеопазването разпознава проблем в връзката сред обособените структури по повод...
В същото време директорката на гимназията се оплака, че има цялостен клас измежду 10-тите в гимназията, в който учениците са без подушване - признак на ковид, само че родителите им не ги изследват и децата не престават да се образоват присъствено.

 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР