От днес стрийминг платформата HBO Max официално замени HBO GO

...
От днес стрийминг платформата HBO Max официално замени HBO GO
Коментари Харесай

HBO Max заменя от днес HBO GO

От през днешния ден стрийминг платформата HBO Max публично размени HBO GO в България като част от планувано възобновяване на услугата у нас, за което бе обявено предходната година.

В известие до медиите от българския клон на HBO излиза наяве, че промени за актуалните клиенти няма да има – както директните консуматори, по този начин и тези през мобилни оператори, автоматизирано ще бъдат трансферирани към новата услуга и ще могат да продължат да я употребяват.

Заглавията, предлагани в HBO GO, остават в новата платформа. Една от огромните промени включва бързи онлайн дебюти на продукциите на Warner Bros. Всички филми на студиото ще стават налични към 6 седмици след кинопремиерите си. Така в библиотеката на HBO Max влязоха „ Дюн “, „ Матрицата: Възкресения “ и „ Методът Уилямс “.

Цялото наличие ще е с български надписи, а дублаж ще е разполагаем за детски филми и някои от фамилните заглавия. Освен това директните клиенти ще заплащат 3,30 евро за платформата, а офертата важи до края на месеца и за нови клиенти. Цената от април ще е 4,99 евро. По-късно ще бъде въведена алтернатива за годишен абонамент за близо 40 евро.

На 26 октомври HBO Max дебютира в шест страни – Андора, Дания, Испания, Норвегия, Финландия и Швеция, а от през днешния ден става налична в нови 15, в това число съседките ни Северна Македония, Сърбия и Румъния. Така общият брой на териториите, на които платформата е налична, става 61. До 2026 година проектите на HBO Max International са да участва на 190 територии.

За навлизането на HBO Max стана ясно при започване на предишния септември. Точната дата на стартирането на услугата бе обявена през февруари тази година. Абонатите към този момент ще могат да персонализират профила си в HBO Max, създавайки собствен личен модел на желано наличие – инструмент за пречистване, сходен на този, на който залага и стрийминг колосът Netflix.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР