От днес столичани ще могат да се „радват“ на изравнителните

...
От днес столичани ще могат да се „радват“ на изравнителните
Коментари Харесай

Ще става ли страшно! Двустаен апартамент в „Младост“ 2 – 1945 лева изравнителна сметка за парно

От през днешния ден столичани ще могат да се „ радват “ на изравнителните сметки на „ Топлофикация-София “. След като преди ден от сдружението пуснаха следващата си сметка за месец юли, която се заплаща през август, пристигна ред и на изравнителната сметка от отоплителния зимен сезон.

А тя демонстрира следното. Двустаен апартамент в „ Младост “ 2 (75 квадрата) – 1945,32 лв.. Това демонстрира фактура, която бе изпратена до ФАКТИ.

Последната сметка за юли е 130 лв., а през отоплителния сезон сметките варират от 203 до 236 лв..
Общо за година обратно цялата сума, платена на столичното парно, е 4050 лв., което прави осреднена стойност от 337,5 лв. на месец.

Кампанията по отчитането започва в средата на май. Тогава от сдружението разясниха следното: “В ход е отчетна акция за отоплителен сезон 2021/2022 за клиентите на „ Топлофикация София “ ЕАД, които заплащат на база планирано ползване, и при които отчитането на топлините разпределители, топломерите и водомерите за топла вода се реализира един път годишно. На основата на осъществените доклади, доказани с автограф на потребителите върху документа за основен доклад, се изготвят изравнителни сметки за всички консуматори в постройката, като се преразпределя измерената за отчетния интервал топлинна сила. В изравнителната сметка ще бъде отразена разликата сред планирано начислените количества и действително употребяваната от Вас сила в границите на отчетния интервал. “

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР