От днес стартираха строително-ремонтните дейности на пътя за село Костелево.

...
От днес стартираха строително-ремонтните дейности на пътя за село Костелево.
Коментари Харесай

Ударно асфалтират улици във Враца и околните села

От през днешния ден стартираха строително-ремонтните действия на пътя за село Костелево. Към момента екипите приготвят сектора, който е с дължина от над един километър, като следва полагането на новата асфалтова настилка на пътя. Средствата за цялостното му възобновяване са в размер на 230 000 лева и са обезпечени от бюджета на локалната администрация.
На 17 октомври ще стартира ремонтът и на пътя сред селата Девене и Три кладенци. За рехабилитацията на близо 2-километровия сектор са планувани 220 000 лева, още веднъж от бюджета на Община Враца.
Обновяването на междублоковото пространство в региона на ул. „ Остри връх “, ул. „ Река Лева “ и бул. „ Христо Ботев “ ще започва до дни. Фирмата-изпълнител ще построи нова отвесна планировка в региона, включваща обособяването на паркинг и улично платно. Новите тротоарни площи ще бъдат построени с настилка от асфалтобетон, а чрез тротоарни колчета ще бъде основана тротоарната зона и зоната за паркиране на МПС-та.
Успоредно със строително-ремонтните работи на основните пътни артерии, започват и дейностите по изкърпване на общинската пътна мрежа. Предвидени са над 1000 кв.м. за частична рехабилитация, като измежду тях попадат сектори в обитаемоте места на Враца.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР