От днес стартира обучението на спешни медици с цел подобряване

...
От днес стартира обучението на спешни медици с цел подобряване
Коментари Харесай

Допълнителна теория и практика: Над 7000 спешни медици ще преминат през специално обучение

От през днешния ден започва образованието на незабавни медици за възстановяване на дейностите при неотложни и животозастрашаващи обстановки.

Обучението на незабавните медици включва теоретична и практическа част. За практическата ще се употребяват манекени. Към тях е прикачена друга инсталация, като ЕКГ апарати и дефибрилатори.
Нападнаха доктор от Спешна помощ, отзовал се на адрес Инцидентът е от варненското село Каменар, а след него потърпевшият фелдшер напуща работа
Целта на образованието е по-добро различаване на незабавните положения и вярно лекуване в границите на златния час.

Идеята на образованието е да обхване всички специалности. Очаква се към 7000 незабавни медици да преминат курса по специфичен график.
25 нови коли за спешна помощ за Спешна помощ в страната (СНИМКИ) До края на тази година се чакат още 70
„ Направени са съответните екипи, които поддържат непрекъснато потребността от незабавна помощ, тъй че няма да оставим нито един пациент. Групите са образувани по този начин, че на всички места да има екипи, които 24 часа да реализират своята активност. Тези пет дни образователната стратегия е направена по този начин, че да обхване цялата материя”, посочи здравният министър Кирил Ананиев.

Ресорният министър разяснява и случая с умрялото 3-годишно момченце – той напомни, че до края на седмицата се чака да излязат четирите самостоятелни експертизи и окончателния отчет на ИА „ Медицински надзор”.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР