От днес стартира надпреварата в тазгодишното издание на наградите Кмет

...
От днес стартира надпреварата в тазгодишното издание на наградите Кмет
Коментари Харесай

Стартира надпреварата „Кмет на годината 2018“

От през днешния ден започва конкуренцията в тазгодишното издание на премиите „ Кмет на годината 2018 “, проведена от Портала на българските общини Kmeta.bg.

За следващ път искащите могат да дадат гласа за своя любимец на http://www.kmetnagodinata.bg/. В поддръжка на кмета Камбитов може да се гласоподава в няколко категории в раздел „ Голяма община “. Изборът е свободен за всички, които имат достъп до интернет и са навършили 18 години. За „ Кмет на годината 2018 “ може да гласоподава всяко лице и отвън територията на Република България.

Д-р Атанас Камбитов завоюва премията „ Кмет на годината “ през 2016 за огромна община, а през 2015 година получи наградата „ Кмет на месеца “.

В състезанието „ Кмет на годината 2018 “ право на присъединяване имат всички определени и настоящи кметове за мандат 2015-2019 година

Сред тазгодишните призове са „ Кмет на годината “ – премия за цялостна активност на кмета през годината във всички сфери на работа на ръководената от него/нея локална администрация.

Категориите, в които ще бъдат отличени кметовете са: кмет на годината, кмет на жителите, паркове и екотранспорт, туризъм, просвета, фестивали и обичаи, спорт и юношески политики, нововъведения в образованието, вложения и работни места, видеонаблюдение и сигурност, ин витро стратегии, smart City. Първият стадий от конкуренцията ще завърши 4 ноември 2018 година Вторият стадий стартира на 5 ноември и завършва на 13 ноември.

Във всяка от 10-те категории се гласоподава за кмет на дребна, междинна и огромна община. Малка община е такава с население до 20 000 души, междинна – с население от 20 000 до 50 000 души, и огромна – с население над 50 000 души. Регламентът може да бъде прочетен на http://www.kmeta.bg.

Официалната гала по оповестяването и награждаването на спечелилите в „Кмет на годината“ 2018 ще бъде на 15 ноември.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР