От днес старши комисар Светослав Григоров е новият директор на

...
От днес старши комисар Светослав Григоров е новият директор на
Коментари Харесай

Старши комисар Светослав Григоров е новият директор на ОДМВР–Кюстендил

От през днешния ден старши комисар Светослав Григоров е новият шеф на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи (ОДМВР) в Кюстендил, оповестиха от дирекцията. Той бе показан пред състава от основния секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Петър Тодоров.

Главният секретар благодари на досегашния шеф ст. комисар Пламен Стоилов от свое име и от името на министър Бойко Рашков за постигнатите забележими резултати в работата на дирекцията под негово управление, показват от ОМДВР-Кюстендил.

Гл. комисар Тодоров показа старши комисар Светослав Григоров като чиновник на системата на Министерство на вътрешните работи от 22 години, който е заемал през годините разнообразни изпълнителски и управителни длъжности. Роден е през 1981 година Със заповед на министъра на вътрешните работи Бойко Рашков е назначен за ВПД шеф на ОДМВР–Кюстендил.

Ст. комисар Григоров сподели, че поема отговорността да управлява дирекцията, ще разчита на екипност и преданост в работата, оповестяват от ОДМВР–Кюстендил.

Ст. комисар Пламен Стоилов благодари на чиновниците от дирекцията за взаимната работа с думите: „ За мене беше чест! “.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР