От днес София ще се превърне в пресечна точка за ...

От днес София ще се превърне в пресечна точка за

Над 130 са участниците в изложението MachTech&InnoTech

От през днешния ден София ще се трансформира в пресечна точка за всеки с интерес в индустриалните машини и технологии. В Интер Експо Център ще стартира 4-дневното индустриално бизнес ревю MachTech&InnoTech.

Очаква се министърът на стопанската система Никола Стоянов да открие събитието от 12 часа. Поканени са представители на ИАНМСП, АИКБ, БСК, БТПП, Българската браншова камара-машиностроене, ПАРА, управленията на Техническия университет в София, Варна, Пловдив, Габрово и Русе, Минно-Геоложки Университет " Св.Иван Рилски " - София, посолства.

Над 130 изложители от България, Чехия, Австрия, Турция, Италия, Германия, Китай и Румъния се включват в основния за страната ни и Източна Европа формат от 13 до 16 септември. Върху 10 000 кв. м ще се видят достиженията на стотици марки при индустриалните роботи, машини, софтуери, 3D технологии и други Сред показаните марки са Trumpf, Mazak, Fanuc, Haas, Karmet, Bodor, KUKA, Messer, Siemens. „ Ще има групови участия на австрийски и чешки компании “, осведомят уредниците.

На Международна конференция за образованието в индустриалния бранш и цифровизацията на 13 септември, лектори от България и чужбина ще показват визиите и концепциите си.

10 000 кв. м, наситени с нововъведения

Изложението сплотява две зони – MachTech и InnoTech. В MachTech се показват металорежещи и обработващи машини, машинно планиране и машини за термообработка и заваряване, лазерни технологии, хидравлика и пневматика. InnoTech концентрира вниманието върху софтуера и индустриалните мрежи, 3D технологиите, системите за автоматизация, електрониката, роботиката и проектирането.

В залите ще „ участват “ адаптивни роботи за усъвършенстване на вътрешната логистика. Колаборативни роботи ще показват качествата си за работа в производства с тежки условия. Роботизирани експерти ще покажат трендовете при заваряването, а 3D технологиите ще показват преимуществата си за основаване на функционални решения за електронни съставни елементи, машиностроене, цифрова стоматология, обучение и други Акцент са и отбраната на здравето и здравословната работна среда, индустриалната аспирация, металообработващи машини с ЦПУ, мотори от последно потомство и други.

Източник: banker.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg