От днес служебното правителство въведе „зелен сертификат” като без него

...
От днес служебното правителство въведе „зелен сертификат” като без него
Коментари Харесай

Партия на Зелените е против зеления сертификат и иска смяна на името му

От през днешния ден служебното държавно управление вкара „ зелен сертификат” като без него се не разрешава посещаването на редица публични места. Тези заведения, които не се съобразят, ще бъдат затворени. Аргумент за това са: „ четвъртата вълна” на Ковид и единствено 20-25 % имунизирани у нас, написа в своя позиция „ Партия на ЗЕЛЕНИТЕ “.

За „ Партия на ЗЕЛЕНИТЕ” въвеждането на наложителен „ зелен документ “ е чиста проба насила за имунизиране! Това не е разяснителна акция за осъзнато непринудено имунизиране, а принудително наложена насила! Ще си спестим мощни изречения като „ държавен медицински фашизъм “ . Нашите причини са:
За „ Партия на ЗЕЛЕНИТЕ” „ Зеленият сертификат” опонира на Конституцията на Р. България - Чл. 6. (2) Всички жители са равни пред закона. Не се позволяват никакви ограничавания на правата или привилегии, учредени на раса, националност, етническа принадлежност, пол, генезис, вяра, обучение, убеждения, политическа принадлежност, персонално и публично състояние или имуществено положение................Чл. 29. (2) Никой не може да бъде подлаган на медицински, научни или други опити без неговото непринудено документално съгласие; на всички междунарадни конвенции за правата и свободите на жителите и даже е състав на престъплание според Наказателния Кодекс - член 143: Който принуди другиго да извърши, да пропусне или да претърпи нещо, обратно на волята му, като използва за това мощ, заплашване или злоупотреби с властта си, се санкционира с отнемане от независимост до шест години. За „ Партия на ЗЕЛЕНИТЕ” 20 – 25 % имунизирани значи, че 75 – 80% от жителите на нашата страна са ПРОТИВ този всеобщ медицински и публичен опит, наименуван „ Ковид пандемия”! Означава, че 75 – 80 % от българите не желаят течностите, наложени от СЗО, без да е минал нужния времеви доказателствен интервал. И да не забравяме, че 75 – 80 % от популацията са КВАЛИФИЦИРАНО МНОЗИНСТВО!!!....... То може ли да бъде лишавано от права за сметка на малцинството, откакто теоретично би могло да промени или да одобри нова Конституция? „ Партия на ЗЕЛЕНИТЕ” не е уверена в достоверността на данните за заболяемостта. Възприетата методика и процедури за разкриване и лечение на заболелите и опряната на тях статистика и инфрмационна база, освен не разрешава прогнозироне на епидемиологичната конюнктура, само че наред с доста по-високото възнаграждение на „ Ковид”-пътеките, основава опция за спекулиране с данни и оповестяване отначало на изключителни ограничения, по избор на ръководещите. В тази връзка, едни сметки за училите аритметика в началния курс на образованието: „ Грипна зараза се афишира в случаите, когато заболяемостта от грип и ОРЗ в народен мащаб доближи 200 болни на 10 000 души население”. Или 1 болен на 50 индивида . „ За да се разгласи национална грипна зараза, ще би трябвало да бъдат достигнати епидемиологични стойности от 250 - 280 заболели на 10 000 души население и най-малко 90% от областите в страната да са оповестили зараза, обясни пред "Дневник " националният епидемиолог доктор Ангел Кунчев ”. – или 1 болен на 40 – 36 индивида
На 19.10.2021г. има болни 753 на 100 000, или 1 болен на 133 индивида. Дори при 1 000 болни дневно сметката е 1 болен на 100 индивида.

Въпросът е кое е по-страшното - грипните епидемии, с която бяхме си привикнали или пандемията с два-три пъти по-малка заболеваемост?
„ Партия на ЗЕЛЕНИТЕ” е срещу наименованието „ зелен сертификат”. Наречете го „ Медицински”; „ Ковид сертификат”, само че не и зелен. Първо, въпросът ни е за какво цапате „ зеленото”, облик на чистата и плодородна природа с принудата и разделянето на хората на такива с права и такива без права. И второ „ ЗЕЛЕНИТЕ” в никакъв случай не могат да се съгласят с актове на принуждение, насила и отнемане на хората от гражданските им права. И финален въпрос – Ще можем ли да влизаме в учебните заведения да гласуваме без „ зелен сертификат”?
Затова, „ Партия на ЗЕЛЕНИТЕ” приканва служебното държавно управление неотложно да анулира Заповедта за въвеждане на ”зелен сертификат”.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР