От днес Швеция отменя почти всички ограничения, въведени във връзка

...
От днес Швеция отменя почти всички ограничения, въведени във връзка
Коментари Харесай

В Швеция махат почти всички коронавирусни ограничения

От през днешния ден Швеция анулира съвсем всички ограничавания, въведени по отношение на пандемията от ковид, заяви шведската телевизия SVT. Отпадат рестриктивните мерки за брой участници в публични и частни мероприятия, приключват се рекомендациите за отдалечена работа.

На хора със признаци се предлага да останат у дома и да си създадат тест за ковид. Хората, които не са минали цялостен курс на имунизация, и да заобикалят многолюдни събирания.
 Взрив в жилищна постройка в Швеция Взрив в жилищна постройка в Швеция
Най-малко 23-ма души бяха откарани в болница след гърмеж в жилищна постройка в центъра на Гьотеборг. Евакуирани са към 100 жители на б...

„ Всичко, което се прави сега, се базира на високото равнище на имунизация в Швеция. За да се усещаме в сигурност, то би трябвало да се увеличи още. Ако не сте се ваксинирали, в този момент е точното време да го извършите ”, съобщи държавният епидемиолог Андерс Тегнел.

Според информация на Агенцията за публично здраве на Швеция, 83,6% от популацията в страната е получило най-малко по една доза ваксина, а 76,5% са изцяло имунизирани. От началото на пандемията в Швеция са регистрирани общо 1 151 173 случая на заразяване.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР