От днес се затваря за движение бул. „Христофор Колумб“ в

...
От днес се затваря за движение бул. „Христофор Колумб“ в
Коментари Харесай

Затварят за месец булевард до летище „София“

От през днешния ден се затваря за придвижване бул. „ Христофор Колумб “ в правата сред източната дъга и ул. „ Продан Таракчиев “ поради ремонт, който ще продължи към месец. Там ще бъде положена напълно нова настилка, ще бъде построено улично осветяване и тротоари, каквито сега липсват.

По сектора ще се работи на 5 стадия. Автобусите, които се движат по булеварда – 84 и 184, няма да минават от там, а по Източната дъга, след което ще се прави десен завой по ул. „ Мими Балканска “ и надлежно към Терминал 1 и 2 на летище „ София “. Ремонтът на този сектор ще коства към 1 млн. лева

След ремонта на бул. „ Христофор Колумб “, подобен ще стартира и на бул. „ Източна дъга “, който също ще бъде изцяло ремонтиран с нова настилка, пътни платна, тротоари, в правата сред кръговото с бул. „ Христофор Колумб “ и кв. „ Христо Ботев “. Очаква се усложнение в придвижването.

От Столична община предложиха на хората, които имат работа до летище „ София “ или близките здания да минават по бул. „ Брюксел “. И за двете прави ремонтите ще продължат по към месец. За „ Източна дъга “ ремонтът ще стартира при започване на август и проектите са затварянето да стане в първата седмица на август. Очаква се първата седмица на септември безусловно всичко да бъде отворено, с цел да може да бъде посрещнат възходящият трафик през есента.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР